Ga je woning verhuren en ontdek de voordelen

november 20, 2017

by — Posted in Verhuren

Wanneer je een huis over hebt, kan je hier veel voordelen uithalen. Laat je woning niet dalen in waarde, maar kies voor je woning verhuren en haal hier vervolgens zelfs rendement uit! Lees verder en ontdek hoe jij voordelen haalt uit het verhuren van je huis.

Voorkom anti-kraak

Een leegstaand huis is aantrekkelijk voor veel mensen, waaronder ook anti-krakers en vandalen. Deze personen zien graag hun kans om gebruik te maken van jouw leegstaande woning en hierin te leven. Vandalen kunnen jouw leegstaand pand gebruiken om deze te vernielen of met graffiti te bewerken. Met dit gegeven in je achterhoofd zal je sneller geneigd zijn verhuurders in je pand te plaatsen. Verhuurders worden vaak gescreend voordat het huurcontract wordt getekend, zo weet je van tevoren of je huurders betrouwbaar zijn en is je woning verhuren een minder grote stap.

Haal rendement uit je woning verhuren

Naast het feit dat anti-krakers en vandalen minder kans krijgen tot illegale activiteiten in jouw woning, zorgen huurders er ook voor dat jouw huis leefbaar blijft. Wanneer je huis al een tijd leegstaat, is dit niet bevorderlijk. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je huis daalt in waarde. Dit is zonde van je geld en van je woning. Je woning verhuren zorgt ervoor dat de kamers in gebruik blijven en mankementen zichtbaar blijven, omdat huurders deze aangeven. Bovendien is het verhuren van je huis een manier om geld te verdienen en betaal je niet meer alleen de aflossing van de hypotheek. Wil jij je woning voor lange tijd verhuren of heb jij je hypotheek al afgelost? Dan is het zelfs mogelijk om hier rendement uit te halen.

Wil jij je woning verhuren?

Haal rendement uit je woning en zorg dat je huis leefbaar blijft tijdens leegstand: kies voor het verhuren van je woning!