Ga ook voor groen in de openbare ruimte

juni 25, 2018

by — Posted in Tuin

De meeste mensen houden van groen en als alles alleen maar bebouwd zou zijn zonder dat er planten of bloemen te vinden zijn geeft dit maar een doodse indruk. Daarnaast is de aanwezigheid van groen ook erg belangrijk omdat deze voor meer zuurstof in de lucht zorgen.

 

Vaste planten in de buitenruimte

Zo kun je ook kiezen voor vaste planten openbare ruimte. BTL Realisatie zorgt ook voor de voorziening van buitenplekken met vaste planten. Hiervoor hebben ze dan ook een verschillende projecten ontwikkeld.

 

Voordelen van vaste planten zetten

De aanplant van vaste planten heeft tal van voordelen. Zo verhoogt dit de biodiversiteit en geeft het een buitenruimte een eigen identiteit mee. Er wordt goed gekeken naar welke planten geschikt zijn op bepaalde plekken en doordat er veel gekozen wordt voor planten die voor een goede bedekking van de grond zorgen krijgt het onkruid ook minder kans om te groeien. Dit ziet er niet alleen verzorgder uit maar betekent ook dat er minder onderhoud nodig is.

 

Fleurons biedt ook een totaalpakket

Als je als bedrijf of instelling graag vaste planten wilt laten zetten in openbare ruimtes kan die bijvoorbeeld gebeuren in grote plantenbakken of in perken. Het geeft de klanten of bezoekers ook meteen een goede indruk als het er netjes en verzorgd uitziet. BTL Realisatie werkt hieraan onder de naam Fleurons en je kunt een keuze maken uit drie types van beplanting. De beplanting laten ze doen door een vaste partner die ervoor zorgt dat je kwalitatief goede planten krijgt en het onderhoud ook voor je geregeld wordt. Je krijgt dus een ontwerp, de aanleg en het onderhoud als totaalpakket zodat je zelf nergens geen omkijken meer naar hebt. Je betaalt per vierkante meter dus hoe groter de ruimte hoe meer het kost maar daarvoor vraag je het beste eerst op voorhand een offerte aan.