Maak reclame met vlaggen

november 12, 2017

by — Posted in Vlaggen

Ben je op zoek naar vlaggen? Kijk dan eens bij de Vlaggenleverancier. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan vlaggen die ook nog eens naar wens bedrukt kunnen worden. Naast de vlaggen kun je er ook nog allerlei accessoires kopen zoals vlaggenmasten, frames waarin vlaggen bevestigd kunnen worden en ander toebehoren.

Vlaggen voor gebruik buiten

Vlaggen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden maar daarvoor kies je wel verschillende soorten. Wil je een buitenvlag hebben dan kun je kiezen uit reclamevlaggen, kioskvlaggen, stadsvlaggen, provincievlaggen of landenvlaggen. Ook zeer geschikt voor buiten zijn beachvlaggen, die in een rechte, vierkante of druppelvorm te koop zijn. Naast deze vlaggen kun je ook nog spandoeken kopen om op te hangen maar ook om bijvoorbeeld aan een dranghek teĀ  bevestigen tijdens een wedstrijd of aan de kant van een sportveld reclame mee te maken.

Vlaggen voor gebruik binnen

Ga je met je bedrijf naar een evenement of beurs? Dan kun je er ook voor kiezen om binnen vlaggen te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat je stand goed zichtbaar is vanaf een afstandje maar ook dat je klanten duidelijk kunnen zien wat je allemaal verkoopt. Binnenvlaggen zijn van heel klein tot groot te koop waarbij de kleinste versie de tafelvlag is. Deze zet je op een tafel zodat mensen die daar plaatsnemen kunnen zien wat erop staat en maak je ook meteen reclame voor je bedrijf. Naast deze kleine vlaggen zijn voor binnen ook de volgende types zeer geschikt: indoor baniervlaggen, L-banners en roll-up banners. Welke soort je kiest is afhankelijk van het doel dat je hebt maar zeker ook van de grootte van je stand en de inrichting ervan. Om goed reclame te maken dien je namelijk wel alles netjes op elkaar af te stemmen om het beste effect te bereiken.