Richt je huis in met Riviera Maison

juni 14, 2016

by — Posted in Inrichting

Riviera Maison is een razend populair merk in Nederland, dat met een eigenzinnige stijl en een unieke aanpak het huis een hele eigen sfeer geeft. De beleving en de sfeer die de producten uitstralen verandert iedere paar maanden, want er wordt regelmatig een nieuwe collectie geïntroduceerd. Op die manier kun je eigenlijk altijd goed terecht bij Wooninstijl.nl (de website waarop Riviera Maison verkocht wordt); voor nieuwe spullen volgens de laatste modetrends op interieurgebied, en voor voordelige kortingen op oudere collecties, die afgeprijsd worden zodra de nieuwste collectie geïntroduceerd wordt.

Sfeer en beleving met Riviera Maison

Riviera Maison is een merk dat probeert te staan voor een bepaalde ‘way of life’. Het idee is dat het hele huis een bepaalde sfeer en beleving komt uit te stralen met de woonaccessoires van dit merk – en dat lijkt redelijk te lukken, gezien de populariteit van het merk. De producten zijn geïnspireerd op grote steden en kleine dorpen van over de hele wereld, en worden door professionele ontwerpers gemaakt. Die uitstraling van authenticiteit en unieke producten van hoge kwaliteit heeft al veel tevreden klanten overgehaald om hun huis in te richten met Riviera Maison.

Profiteer van de sale

Ieder seizoen introduceert Riviera Maison weer een nieuwe collectie, geïnspireerd op het nieuwe jaargetijde. De oudere collecties worden dan tegen afgeprijsde bedragen verkocht tijdens een grote sale. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, kun je op de hoogte blijven van de precieze data waarop deze geweldige sale plaatsvindt. Riviera Maison spullen zijn van hoge kwaliteit. Zowel voor het gehele interieur – tafels, stoelen en banken – als voor enkele accessoires kun je hier dus prima terecht. Het merk Riviera Maison zal de komende tijd alleen maar groeien in populariteit, dus nu is een goed moment om je slag te slaan.