Vliegengordijn TV

Vliegengordijn van TV

maart 22, 2018

by — Posted in Decoratie

Het is zondagmiddag. Ik en mijn man/vrouw hebben in de ochtend lekker gewandeld met de hond in de ochtendzon. Moe maar voldaan ploften we neer op de bank. Hup, de televisie aan. Rob’s Tuinverbouwing. Rob Verheijen gaat in dat programma aan de slag om tuinen volledig te renoveren met planten, bestratingen en andere toebehoren. En juist over dat laatste wil ik het met jullie hebben. Rob gebruikte namelijk prachtige magnetische vliegengordijnen. Ik dacht: ‘’die wil ik ook hebben!’’

Deurgordijn met magneet gespot

Daarop besloot ik die avond te Googelen naar Rob’s Tuinverbouwing Vliegengordijn. En dat werkte, want ik kwam meteen op de juiste vliegengordijn met magneten. Ik heb het direct online besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Ik schrok wel even, want het kwam in een kleine compacte doos. ‘’Daar kan het toch nooit in zitten’’, dacht ik. Maar jawel hoor. De installatie ging gemakkelijk. De vliegengordijn met magneet werd compleet en kant-en-klaar geleverd, inclusief dubbelzijdige tape, punaises en instructies. Het vliegengordijn was in de lengte wat te lang, maar je kunt het horgaas omslaan en dit met een nietmachine of naaimachine zelf afwerken. En nu hangt mijn vliegendeur.

Op internet had ik nog wel wat twijfel, want ze zijn te bestellen in de kleuren beige, zwart en wit. Het zou alle drie heel mooi passen bij mijn in- en exterieur. Toch heb ik gekozen voor de kleur zwart. Het voordeel van deze magnetische vliegendeur ten opzichte van anderen is dat het niet alleen mooi is, maar ook automatisch. Als je zachtjes tegen de deur aan loopt gaat de vliegengordijn vanzelf open. En na doorlopen ook weer dicht zonder aan te raken. De magnetische vliegengordijn laat licht door en is huisdiervriendelijk.

Ga jij er nu ook een scoren?

Ik hoop dat ik je enthousiast heb kunnen maken over een vliegengordijn. En al helemaal die van TV, die vind ik zo mooi en fijn. Heb ik je ook al verteld dat je deze kunt bestellen in verschillende maten. Zo is de kans groot dat je helemaal niets hoeft om te slaan of af te werken. Ik hoor graag van je of jij er nu ook een gaat bestellen.